Tiedotteet

21.1.2020 VisualService Finland Oy - Menestyjät 2019 sertifikaatti

VisualService Finland Oy on ansainnut viime vuotiseen tapaan myös  vuoden 2019 Menestyjät-sertifikaatin osoitukseksi menestyksestään omalla toimialallaan. Menestyjät-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella VisualService Finland Oy on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2019 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2018/06–2019/05.

 11.4.2019 Suomen vahvimmat - VisualService Finland Oy

Suomen Asiakastieto Oy muisti meitä näin kevään kynnyksellä.

"VisualService Finland Oy on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

Yritys on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisesti tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy"
27.3.2019 Verkkokauppamme päivittyy

Olemme lisänneet tuotteita verkkokauppaamme. Esillä on osa kauttamme saatavista tuotteista ja tarvikkeista. Tulemme jatkossa lisäämään verkkokauppamme tarjontaa entisestään. Kaikkea ei verkkokaupasta löydy, joten jos et löydä etsimääsi, ole yhteydessä sähköpostit ja autamme sinua etsimään oikeat tuotteet tarpeisiisi.1.3.2019 Löydät meidät myös Facebookista

Tiedottaminen ja yhteisöllisyys siirtyy jatkuvasti sosiaaliseen mediaan, niinpä löydät myös meidät Facebookista - tutusti nimellä VisualService Finland Oy. Ota sivu seurantaa ja pysyt entistä paremmin ajantasalla kampanjoista, tarjouksista ja kuulet tuoreimmat kuulumiset sekä konttorilta, että kentältä.30.1.2019 VisualService Finland Oy - Menestyjät 2018 sertifikaatti

VisualService Finland Oy on ansainnut Menestyjät 2018 -sertifikaatin osoitukseksi menestyksestään omalla toimialallaan. Menestyjät-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella VisualService Finland Oy on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2018 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2017/06–2018/05.

 VisualService Finland Menestyjä 201821.12.2018 VisualService Finland Oy - Luotettava kumppani

VisualService Finland Oy on Suomen tilaajavastuun, luotettava kumppani sertifikaatin haltija. TIlaajavastuu raporttimme ovat saatavilla tilaajavastuu.fi -palvelussa. Raportin avulla asiakkaamme voivat varmistua, että yrityksemme noudattaa tilaajavastuulakia ja täyttää sen velvoitteet.

visualservice luotettava kumppani

 

23.8.2017 VisualService Finland Oy mukana Net Forum Finland 2017 tapahtumassa.

VisualService Finland Oy on mukana Net Forum 2017 tapahtumassa, Helsingin Wanhassa satamassa 14.-15.9.2017. Esittelemme tapahtumassa ActiveFloor aktiivilattiaa. Esillä on kaksi eri kokoonpanoa. Mukana myös päämiehemme Tanskasta. Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman verkkosivuilta.

 

29.3.2017 VisualService Finland Oy tukemaan Kiekko-Vantaa 2010 syntyneiden jääkiekkoharrastusta.

VisualService Finland Oy haluaa osaltaan auttaa nuoria jääkiekkoilijoiden alkuja ja mahdollistaa heidän mukana olon hyvän harrastuksen ja terveiden elämäntapojen parissa. Olemme tukemassa Kiekko-Vantaa itä ry:n nuorimman ikäluokan, 2010 syntyneiden maaliskuussa 2017 perustettua joukkuetta kaudella 2017-2018.

Lisätietoja Kiekko-Vantaa Itä ry ja Kiekko-Vantaa Juniorit ry toiminnasta löydät seuran verkkosivuilta.

 

27.2.2017 HS.fi Lasten uutiset - Opettavaista älylattiaa ohjataan liikkeillä

HS.fi lasten uutiset julkaisi jutun ActiveFloor älylattiasta. Pääset lukemaan jutun TÄSTÄ.

 

23.5.2016 Vantaakanava.fi - Digiloikkijat älylattialla.

Katso TÄSTÄ video Vantaalta, Jokivarren koulusta.

 

15.5.2016 ActiveFloor mukana digiloikassa.

Ensimmäisenä referenssinä, heti lanseerauksen yhteydessä helmikuussa, toimitimme kolme ActiveFloor laitteistoa Vantaalle. Laitteet toimitettiin Simonkallion, Kanniston sekä Jokivarren kouluihin. Vastaanotto on ollut todella positiivinen. Vantaa on edelläkävijä myös Syksyllä 2016 voimaan tulevan, uuden opetussuunnitelman velvoittamassa digiloikassa. Helsingin sanomat kävi Kanniston koululla tutustumassa Vantaan digiloikkaan ja osana tapahtumaa koulun oppilaat pääsivät esittelemään ActiveFlooria, jonka he ovat hauskasti nimenneet varvastabletiksi. Helsingin sanomien juttu löytyy Helsingin Sanomien verkkosivuilta.

 

14.5.2016 VisualService on muuttanut.

VisualServicen muutto ja tietojärjestelmien uusinta on suoritettu. Ryhdymme purkamaan muutosta aiheutunutta ruuhkaa heti 16.5.2016 klo.8 alkaen. Pahoittelemme mahdollisia viivästyksiä palvelussamme. Jatkossa tavoitetatte meidät uudesta osoitteesta

Uusi osoitteemme 16.5.2016 alkaen on Puutarhatie 26 A 3, 01300 Vantaa.


3.5.2016 VisualService muuttaa uusiin toimitiloihin.

VisualService muuttaa uusiin toimitiloihin perjantaina 13.5.2016
Osoitteemme 16.5.2016 alkaen on Puutarhatie 26 A 3, 01300 VANTAA
Pahoittelemme mahdollisesti muutosta sekä tietojärjestelmien uusinnasta johtuvia viivästyksiä palvelussamme.
Suljemme torstaina 12.5 klo.12 ja avaamme toiminnan uudessa osoitteessa 16.5.2016 klo.8.00 Tänä aikana tehdyt tilaukset käsittelemme viimeistään 16.5.2016.

 

15.2.2016 VisualService lanseeraa ActiveFloor aktiivilattian Hyvä Alku tapahtumassa.

VisualService Finland Oy lanseeraa Suomeen uuden tavan oppia. Olemme mukana Hyvä Alku tapahtumassa Jyväskylän paviljongissa 17.-18. helmikuuta yhdessä valmistajan kanssa.
Esittelemme tapahtumassa ensikertaa suomessa, täysin opetus käyttöön suunnitellun aktiivilattian teemalla Liiku ja Opi!

 

27.5.2015 Philips ja Diamond Lamps testasivat kopiopolttimoita

Philips on testannut projektoreiden tarvikepolttimoita. Testiin asennettiin alkuperäisiä,  Diamond Lamps ja eri tarvikepolttimoita. Vain kaksi tarvikelamppua yhdeksästä kesti luvatun tuntimäärän kaikkien kirkkauden jäävän kauas luvatusta. Alkuperäiset ja Diamond Lamps lamput suorittivat testin ongelmitta. Katso testi!

 

 

7.4.2014 Kehitimme Verkkopalveluamme!

Julkaisimme uuden verkkopalvelumme parantaaksemme palvelun läpinäkyvyyttä ja helpottaaksemme asiointiasi kanssamme. Uudessa palvelussa pystyt seuraamaan kaikkia yrityksenne tilausten, huoltojen ja asennusten etenemistä. Kehittynyt integraatio nopeuttaa verkkotilausten käsittelyä huomattavasti, joten saat ajantasaista tietoa ja nopeita toimituksia!

- Etsi ja tilaa lamput ja tarvikkeet vaikka mobiilisti kännykällä tai tabletilla!
- Kun tilaat asennuksen verkkopalvelumme kautta, voit seurata tilauksen etenemistä
- Palvelu opastaa merkkikohtaisen toimintatavan huolloissa. Huollon etenemistä voit seurata palvelussa reaaliaikaisesti